Media & Partners

Diverse media hebben onze Safeman sloten ontdekt, als handige multifunctionele beveiliging! Daarnaast werken wij samen met partners en als partner van organisaties die sporten leuker maken en events organiseren.

De Safemans zijn besproken bij o.a.            

                 
Safeman sponsort

Wij vinden sport belangrijk, en nog belangrijker dat iedereen ervan kan blijven genieten zonder zorgen om hun materiaal! Daarom sponsoren wij verschillende organisaties.

Nederlands MTB kampioen Jeroen van Eck in Safemans! Meer info

Safeman Partners

BusyBee Bike products – Partner distributeur
Een specialist en B2B leverancier in de fietsenmarkt, met dezelfde insteek als wij. We werken samen om de sportieve fietser te voorzien van goede producten voor de mountainbike en racefiets.

Bike2Insure – Unieke verzekering voor de sportieve fietser
De basisverzekering is tegen schade bij ongelukken. De diefstaldekking is een uitbreiding waarbij je onze Safeman kunt gebruiken als goedgekeurd slot, bijvoorbeeld bij wedstrijden of het terrasje achteraf. Standaard verzekeringen zijn duurder en/of vragen dat je een heel zwaar of groot slot gebruikt. Dat is in de praktijk niet haalbaar. Daarom is Bike2Insure opgezet door een sportieve fietser, om dit probleem op te lossen en jouw waardevolle fiets te kunnen verzekeren tegen schade en diefstal.

SkigebiedVergelijker – vergelijk skipas prijzen en skigebieden
Al zin in een nieuwe wintersport? Natuurlijk neem je een Safeman slotje mee voor je materiaal, maar waar ga je heen? Op SkigebiedVergelijker.nl kun je skigebieden qua eigenschappen vergelijken én uniek ook de skipas prijzen. Zo kom je gebieden tegen die aan jouw wensen voldoen, zoals een klein of juist groot gebied, of gezellige après-ski, maar wel goedkopere skipassen aanbieden. Want een skipas kost veel tegenwoordig!