Safeman slot

Waarom de Safeman
echt iets voor jou is.

Het is niet zomaar een slot, de Safeman is multifunctioneel. Het is een ski slot. Een snowboard slot. Een mountainbike slot. Een racefiets slot en een reis slot. Hij is zo veelzijdig dat je ‘m overal voor kunt en wilt gebruiken. En tegelijkertijd zo klein en licht dat ‘t ook kan.

Haal je eigen Safeman

Safeman toepassingen

1257,53
GRAMCM DIAMETERCM IN HOOGTE

Geen ander klein slot
is zo handig, zo robuust.

safeman rood

475100
MM EDELSTALEN KABELCM KABEL-LENGTEKG KABEL TREK-KRACHT

De Safeman is speciaal ontworpen voor sporters door sporters. Wat je ook op slot wilt zetten, met de Safeman kan het. Gemakkelijk en snel. En dat met een stevigere kabel dan anderen, die ook nog eens je materiaal beschermd door een extra coating. Ook het vergeten van een code en het gedoe is verleden tijd. Gewoon twee sleutels.
Geen wonder dat zoveel mensen ‘m gebruiken.

 

Trendy design.

 

 

Met het moderne trendy design kun je de Safeman 2.0 overal meenemen. Verkrijgbaar in de kleuren rood, wit en blauw-transparant.

Voor al je materiaal.
Optimaal gebruiksgemak.

Het Safeman slot weegt net zoveel als een banaan en past ook in je broek- of jaszak. Door het unieke lussen-systeem zet je gemakkelijk je materiaal met accessoires, zoals een helm, op slot. Geen zorgen over sneeuw of vastgevroren code-wieltjes, ons mechanisme kan tegen vocht en vuil.
De Safeman is te gebruiken voor al je materiaal, van ski’s en snowboard, tot mountainbike en racefiets, je koffer op het vliegveld of je buggy / kinderwagen bij een attractiepark.

previous arrow
next arrow
ArrowArrow

Verzekering?
Gehuurd materiaal?

Als je materiaal wordt gestolen, gaat aangifte doen en vervangend materiaal regelen af van je vakantie tijd. De meeste verzekeraars vergoeden ook maar de dagwaarde, daar kan je dus niet gelijk wat nieuws voor kopen. Als je huurt is er vaak een eigen risico of je moet di afkopen. Een Safeman die je elke keer kunt gebruiken, is natuurlijk gemakkelijker en goedkoper, zowel voor gehuurd als eigen materiaal !

Bestel je Safeman slot, of haal ‘m bij een winkel in de buurt

Elk jaar worden er ruim 100.000 fietsen (NL en BE) gestolen en per wintersportseizoen verdwijnen er ruim 10.000 ski’s en snowboards (AT, FR, IT). Onderzoek gebaseerd op data van o.a. de Fietsenbond, Politie Nederland, België, Oostenrijk, Frankrijk en Italië. Een Safeman ski- en fietsslot waar ook o.a. Wintersporters.nl en de ANWB over geschreven hebben, is dan ook de ideale oplossing om je sportmateriaal te beveiligen!