Safeman – Skislot, Snowboard slot, Mountainbike & Racefiets slot ineen

De Safeman is niet zomaar een slot, hij is multifunctioneel. Een skislot & snowboard slot. Een mountainbike slot & racefiets slot. Voor sport, op reis, de kinderwagen én watersport. Zo veelzijdig dat je ‘m overal voor kunt en wilt gebruiken. En tegelijkertijd zo klein en handig dat ‘t ook kan.

> Bestel hier je Safeman

1257,53
GRAMCM DIAMETERCM IN HOOGTE

Geen ander klein slot
is zo handig, zo robuust.

475100
MM EDELSTALEN KABELCM KABEL-LENGTEKG KABEL TREK-KRACHT

We hebben de Safeman ontwikkeld omdat jouw materiaal waardevol is. Je wilt het gemakkelijk weg zetten, maar wel veilig. Bij een terrasje, après-ski of evenement. Uiteraard met een bescherm-coating om de kabel, zodat je materiaal nooit beschadigd. Wat je ook op slot wilt zetten, met de Safeman kan het. Geen wonder dat zoveel mensen ‘m gebruiken.

Optimaal gebruiksgemak.
Voor al je materiaal.

Klein? Jazeker, hij past in elke zak.
Licht? Ook dat, de Safeman weegt net zoveel als een banaan.
Accessoires erbij zoals een helm? De Safeman kan uniek een extra lus maken.
Gepruts met een code bij sneeuw, of vergeten? Nee. Ook wij weten net als verzekeringsmaatschappijen dat een sleutel (2x) veiliger is. De Safeman is ideaal als skislot, snowboard slot, mountainbike slot, maar ook voor de racefiets, kinderwagen, SUP, surfplank, motor-helm, koffer en meer!

Trendy design.

Je wilt hem overal mee kunnen nemen? Dat vinden wij ook.
Daarom in trendy rood, wit en blauw.

Gehuurd materiaal?
Verzekering?

Aangifte van diefstal kost veel tijd. Ook vergoeden verzekeraars vaak maar de dagwaarde, daar koop je niet gelijk wat nieuws voor. Bij huren is er een eigen risico, of je moet dit afkopen.
Een Safeman die je elke keer kunt gebruiken, is bij zowel eigen als gehuurd materiaal gemakkelijker en goedkoper.

> Bestel hier je Safeman slot, of haal ‘m bij een winkel in de buurt

Elk jaar worden er ruim 100.000 fietsen (NL en BE) gestolen en per wintersportseizoen verdwijnen er ruim 10.000 ski’s en snowboards (AT, FR, IT). Onderzoeksdata van de Fietsenbond, Politie NL, BE, AT, FR, IT. Een Safeman skislot waar ook o.a. Wintersporters.nl en de ANWB over geschreven hebben, is de ideale oplossing om je materiaal te beveiligen!