Safeman slot

Waarom de Safeman
echt iets voor jou is.

Het is niet zomaar een slot, de Safeman is multifunctioneel. Het is een ski slot en snowboard slot. Een mountainbike slot en racefiets slot. Maar ook voor op reis, de kinderwagen én watersport. Hij is zo veelzijdig dat je ‘m overal voor kunt en wilt gebruiken. En tegelijkertijd zo klein en handig dat ‘t ook kan.

Haal je eigen Safeman

1257,53
GRAMCM DIAMETERCM IN HOOGTE

Geen ander klein slot
is zo handig, zo robuust.

475100
MM EDELSTALEN KABELCM KABEL-LENGTEKG KABEL TREK-KRACHT

Diefstal van sportmateriaal komt steeds vaker voor. Bij een pauze, terrasje achteraf, après-ski of evenement. Daarom is er de Safeman: ontworpen voor sporters door sporters. Wat je ook op slot wilt zetten, met de Safeman kan het. Gemakkelijk, snel en stevig. Een dikkere kabel dan anderen, die ook nog je materiaal beschermd door een extra coating.
Geen wonder dat zoveel mensen ‘m gebruiken.

 

Optimaal gebruiksgemak.
Voor al je materiaal.

De Safeman weegt net zoveel als een banaan en past in elke zak. Door het unieke lussen-systeem zet je gemakkelijk je materiaal met accessoires, zoals een helm, op slot. Ook het gedoe met een code en vastgevroren wieltjes is verleden tijd. We werken veiliger met gewoon twee sleutels. De Safeman is het ideale slot voor o.a. ski, snowboard, mountainbike, racefiets, kinderwagen, SUP, surfplank, motor-helm, koffer op reis en nog veel meer!

Trendy design.

 

 

De Safeman heeft een modern & trendy design: verkrijgbaar in rood, wit en blauw-transparant.

Gehuurd materiaal?
Verzekering?

Bij diefstal gaat aangifte doen en vervangend materiaal regelen, af van je vakantie tijd. De meeste verzekeraars vergoeden ook maar de dagwaarde, daar kan je dus niet gelijk wat nieuws voor kopen. Als je huurt is er vaak een eigen risico of je moet dit afkopen. Een Safeman die je elke keer kunt gebruiken, is natuurlijk gemakkelijker en goedkoper, voor zowel eigen als gehuurd materiaal !

Bestel hier je Safeman slot, of haal ‘m bij een winkel in de buurt

Elk jaar worden er ruim 100.000 fietsen (NL en BE) gestolen en per wintersportseizoen verdwijnen er ruim 10.000 ski’s en snowboards (AT, FR, IT). Onderzoek gebaseerd op data van de Fietsenbond, Politie Nederland, België, Oostenrijk, Frankrijk en Italië. Een Safeman ski- en fietsslot waar ook o.a. Wintersporters.nl en de ANWB over geschreven hebben, is dan ook de ideale oplossing om je materiaal te beveiligen!