De Safeman – Echt iets voor jou

Het is niet zomaar een slot, de Safeman is multifunctioneel. Het is een ski slot en snowboard slot. Een mountainbike slot en racefiets slot. Voor op reis, de kinderwagen én watersport. Hij is zo veelzijdig dat je ‘m overal voor kunt en wilt gebruiken. En tegelijkertijd zo klein en handig dat ‘t ook kan.

> Haal je eigen Safeman

1257,53
GRAMCM DIAMETERCM IN HOOGTE

Geen ander klein slot
is zo handig, zo robuust.

475100
MM EDELSTALEN KABELCM KABEL-LENGTEKG KABEL TREK-KRACHT

We hebben de Safeman ontwikkeld, omdat jouw materiaal waardevol is. Je wilt het veilig weg zetten, zonder zorgen. Bij een terrasje, après-ski of evenement. Wat je ook op slot wilt zetten, met de Safeman kan het. Gemakkelijk en snel, wel een stevig slot.
Geen wonder dat zoveel mensen ‘m gebruiken.

Optimaal gebruiksgemak.
Voor al je materiaal.

Klein? Jazeker, hij past in elke zak.
Licht? Ook dat, de Safeman weegt net zoveel als een banaan.
Accessoires zoals een helm? De Safeman kan uniek een extra lus maken.
Gedoe met een code of vergeten? Nee, wij en verzekeringsmaatschappijen weten dat een sleutel veiliger is. Het ideale slot voor o.a. ski, snowboard, mountainbike, racefiets, kinderwagen, SUP, surfplank, motor-helm, koffer op reis en nog veel meer!

Trendy design.

Je wilt hem overal mee kunnen nemen? Dat vinden wij ook. Verkrijgbaar in modern & trendy rood, wit en blauw.

Gehuurd materiaal?
Verzekering?

Aangifte van diefstal neemt kostbare vakantie tijd in beslag. De meeste verzekeraars vergoeden ook maar de dagwaarde, daar kan je dus niet gelijk wat nieuws voor kopen. Als je huurt is er vaak een eigen risico, of je moet dit afkopen. Een Safeman die je elke keer kunt gebruiken, is natuurlijk gemakkelijker en goedkoper, voor zowel eigen als gehuurd materiaal !

> Bestel hier je Safeman slot, of haal ‘m bij een winkel in de buurt

Elk jaar worden er ruim 100.000 fietsen (NL en BE) gestolen en per wintersportseizoen verdwijnen er ruim 10.000 ski’s en snowboards (AT, FR, IT). Onderzoek gebaseerd op data van de Fietsenbond, Politie Nederland, België, Oostenrijk, Frankrijk en Italië. Een Safeman ski- en fietsslot waar ook o.a. Wintersporters.nl en de ANWB over geschreven hebben, is dan ook de ideale oplossing om je materiaal te beveiligen!