De Safeman-T – Licht. Zwaargewicht.

De Safeman-T is de grote broer van de Safeman. Een nog steviger slot met een langere kabel.
Én lichtgewicht. Ideaal voor pauzes waarbij je kostbare materiaal langer uit het zicht staat. Hij is handig voor o.a. je mountainbike, racefiets, kinderwagen, of watersport materiaal.

> Haal je eigen Safeman-T

530173
GRAMCM DIAMETERCM IN HOOGTE

Stevig slot.
Met een cool design.

101,85250
MM EDELSTALEN KABELM KABEL-LENGTEKG KABEL TREK-KRACHT

De Safeman-T is ontworpen o.a. op basis van jullie feedback en wensen. Een nog stevigere en langere kabel, voor grote en/of dure (sport)materialen die je voor langere tijd veilig weg wilt zetten. De Safeman-T heeft een robuust aluminium-metalen frame: sterk én wel licht in zijn klasse. Uiteraard met een bescherm-coating om de kabel, zodat je materiaal nooit beschadigd. Hij komt met een cool sportief design en 2 sleutels.

Multifunctioneel.
Handig in gebruik.

De Safeman-T is multifunctioneel. Hetzelfde vertrouwde gebruiksgemak van de Safeman. Eenvoudige lussen om je materiaal (met accessoire zoals een helm) op slot te zetten. Het ideale slot voor o.a. mountainbike, racefiets, kinderwagen, SUP, surfplank, outdoor materiaal en nog veel meer!

Tegenwoordig kunnen bij veel mountainbikes en racefietsen het voor- en achterwiel snel los gemaakt worden. Met de lange flexibele kabel van de Safeman-T, kun je nu gemakkelijk beide wielen met het frame vastzetten.

> Bestel hier je Safeman-T slot, of haal ‘m bij een winkel in de buurt