Safeman-T

Safeman-T
Licht. Zwaargewicht.

De Safeman-T is de grote broer van de Safeman. Een steviger multifunctioneel slot met een langere kabel.
Én lichtgewicht. Ideaal als slot voor pauzes waarbij je kostbare materiaal langer uit het zicht staat. Hij is handig voor o.a. je mountainbike, racefiets, (elektrische) scooter of watersport materiaal.

Haal je eigen Safeman-T

Safeman-T multifunctionaliteit

550173
GRAMCM DIAMETERCM IN HOOGTE

Stevig slot.
Met een cool design.

safeman-t design en techniek

101,85250
MM EDELSTALEN KABELM KABEL-LENGTEKG KABEL TREK-KRACHT

Ontworpen o.a. op basis van jullie feedback en wensen. Een stevigere en langere kabel, voor grote of dure (sport)materialen die je voor langer veilig weg wilt zetten. De Safeman-T heeft een robuust aluminium-metalen frame: sterk én licht. Uiteraard met een bescherm-coating (3mm) om de kabel, zodat je materiaal nooit beschadigd. Wordt geleverd met 2 sleutels.
Uiteraard met een nieuw cool design en sportieve uitstraling.

Multifunctioneel.
Handig in gebruik.

previous arrow
next arrow
ArrowArrow

 

De Safeman-T is multifunctioneel. Hij is ideaal voor het op slot zetten van je mountainbike of racefiets, maar ook heel handig voor watersport materiaal, (elektrische) scooter of je buggy/kinderwagen. En natuurlijk hetzelfde vertrouwde gebruiksgemak van de Safeman. Eenvoudige lussen om je materiaal (met accessoire zoals een helm) op slot te zetten.

Tegenwoordig kunnen bij veel mountainbikes en racefietsen het voor- en achterwiel snel los gemaakt worden. Met de lange flexibele kabel van de Safeman-T kun je nu gemakkelijk beide wielen bij het frame vastzetten.
Dus ook geen zorgen meer hierover!

Bestel je eigen Safeman-T slot, of haal ‘m bij een winkel in de buurt